Hoppa till innehållet

Så funkar det

Innerdörrar utan kompromisser

Innerdörrar har en förmåga att förvandla ett hem från ordinärt till extraordinärt, och vi ser på dem som en essentiell del av inredningen. Vi lägger stor vikt vid varje detalj i tillverkningsprocessen för att skapa innerdörrar som inte bara är vackra utan också hållbara och funktionella.

Våra innerdörrar produceras med omsorg och precision, och vi använder endast massivt trä av högsta kvalitet. Vi tar inga genvägar när det gäller kvalitet och design, och resultatet är innerdörrar som kommer att förbättra ditt hem i både utseende och funktion.

Börja med att välja det dörrblad du vill ha. Vi erbjuder ett brett utbud av dörrar, vilket gör det enkelt för dig att hitta den perfekta matchningen för ditt hem. Efter att du har valt dörrblad kan du ytterligare anpassa din dörr genom att välja den typ av karm eller skjutdörrslösning som passar bäst.

För att sätta pricken över i:et kan du välja de beslag och handtag som du föredrar och anpassa dörren med din önskade finish på låshus och gångjärn. Det är dessa små detaljer som skapar helhetsintrycket.

Steg 01

Välj dörrblad.

Skapa din dörr

plain.

mdf.

walnut.

oak.

charred.

glass.

fir.

pattern.

shaker.

frame.

Steg 02

Välj hängning.

Läs mer om karmarna

dörrkarm k01.

dörrkarm k02.

dörrkarm k03.

dörrkarm k04.

skjutdörr.

Steg 03

Välj detaljer.

Gångjärn - svart

Låshus - svart

Gångjärn - rostfritt

Låshus - rostfritt

Gångjärn - vit

Låshus - vit

Steg 04

Välj tillbehör.

Alla tillbehör