Hoppa till innehållet

Om oss

En svenskproducerad inredningsdetalj

När du väljer en dörr från Njord kan du vara säker på att den är tillverkad av hållbara material och har en genomtänkt och ansvarsfull design. Vi är fast beslutna att minska vårt ekologiska fotavtryck, och detta genomsyrar alla våra verksamhetsområden. Hållbarhet är en integrerad del av vår företagskultur.

Vi arbetar aktivt med att skapa hållbara innerdörrar, och detta arbete startar redan på ritbordet. Vi noga överväger vilka material som är mest lämpade, hur tillverkningsprocessen kan optimeras för att minimera resursanvändningen och hur produkten kan vara så miljövänlig som möjligt genom hela sin livscykel. Hållbarhet har varit en central del av vår företagsfilosofi sedan starten, och vi strävar efter att göra hållbarhet till en självklarhet i allt vi gör.

Våra innerdörrar är utformade för att stå sig över generationer, och vi lägger stor vikt vid tillverkningskvalitet och materialval. När du väljer en innerdörr från Njord investerar du i en svenskproducerad inredningsdetalj som är resultatet av vår strävan efter kvalitet och hållbarhet.

Tillverkning

När du väljer en massiv innerdörr från oss får du flera fördelar, inklusive förbättrad ljudisolering, lång hållbarhet och överlägsen kvalitet.

Våra dörrar tillverkas i vår egen fabrik i norra Skåne och vi använder maskiner av senaste sort, men allt arbete övervakas och kvalitetskontrolleras löpande av skickliga hantverkare. Slutfinish, så som målning, putsning av kanter och hörn görs alltid för hand.

Varje dörr tillverkas, målas och anpassas separat efter varje gjord beställning. När dörrarna, efter en sista översyn, är klara för leverans packas och emballeras dem omsorgsfullt för att minimera risken för transportskador.